Feilmelding ved "Check in" i SVN

Lagt til av Geir Myhr Øien for over 4 år siden

Når jeg skal sjekke inn igjen produktspesifikasjonspakka som jeg har jobbet med får jeg følgende feilmelding; "Error writing XML file".

Dette gjør at jeg ikke får sjekket inn de endringene jeg har gjort.

Før jeg får denne feilmelding får jeg en advarsel om "Missing items". Velger da å fjerne haken for at koblingene skal gjenopprettes. Kan dette ha noe med XML-feilmeldingen å gjøre?


Svar (2)

RE: Feilmelding ved "Check in" i SVN - Lagt til av Magnus Karge for over 4 år siden

Hei,

Den "missing items" meldingen har ingenting med XML-feilmeldingen å gjøre. Det ser heller ut som om Enterprise Architect og status på pakkene (låst/ikke låst) ikke er synkron med status på svn-serveren (og med dette på den lokale kopien av repository-et). Det er en kjent feil og det er to ting som kan hjelpe her.

 1. 1.
  • Oppdater pakka i EA på nest høyere nivå. Altså for eksempel pakka "FKB" hvis pakka di ligger under den. (høyre klikk på FKB --> package control --> get latest)
  • Prøv en gang til å sjekke inn pakka di.
 1. 2.
  • I kommandolinjeklienten går du til den katalogen der xml-fila til pakka di ligger. For eksempel C:\SOSI\SOSI Del 3\FKB\
  • Der opphever du først låsingen: svn unlock FKB-Ledning 4.5.1.xml (i tilfelle FKB-Ledning 4.5.1.xml er fila til pakka di).
  • Så låser du pakka igjen: svn lock FKB-Ledning 4.5.1.xml.
  • Oppdater så pakka i EA på nest høyere nivå (get latest).
  • Prøv en gang til å sjekke inn pakka di.

Skjer det ingen endring ber jeg deg å ringe meg. Så må vi se på det i sammen.

Magnus

RE: Feilmelding ved "Check in" i SVN - Lagt til av Magnus Karge for over 4 år siden

En alternativ løsning kan se slikt ut:

Lås xmi-fila til pakka som skal sjekkes inn på nytt. Hvor fila ligger finner du ut ved å høyreklikke på pakka i Enterprise Architect, så velger du Package Control og så Configure. Feltet XMI Filename viser lagringssted til fila.

Låsing utføres med kommando "svn lock <filnavn> --force" i kommandolinjeklienten.

Etterpå sjekkes pakka inn på nytt i EA.

NB! Dobbeltsjekk at det er deg som har låst pakka: I EA høyreklikk på pakka, så velger du Package Control og File Properties. Under "Lock Owner" bør ditt brukernavn stå.

(1-2/2)